Huvudsida

Välkommen till punkwiki!

Update: Sidan blev utsatt för en massiv spam-attack där bottarna lade upp över 70 000 inlägg inom loppet av 2 dagar. Jag lyckades till slut med att rensa bort alla dom inläggen, och har tills vidare bestämt mig för att stänga av redigering på hemsidan tills jag har löst problemet med spam. - Albin Holmlund, Admin och medlem i Skräp

Denna sida skapades för att samla punk-relaterad information som ej passar in med Wikipedias strikta regler.

Om du inte söker något speciellt så kan du prova att klicka här för att slumpa fram en sida (Obs denna wiki är väldigt ny så det finns knappt några sidor än så länge)

I nuläget så har vi endast en regel:

Regel #1

Försök att hålla informationen faktabaserad eller satir-inriktad. Ej åsikts-orienterad. Ange gärna kategorien Satir för satir-artiklar.

Ett exempel på vad som faller inom satirområdet är artikeln om Diogenes.

Regler som vi inte har

Vi kräver inget speciellt språkbruk, skriv vad du känner för. Om det är intressant så kanske någon går in och korrigerar eventuella fel efteråt. Hellre mycket info än grammatiskt korrekt info.

Vi kräver inte att ditt band är känt och omnämnt för att du ska vara välkommen i denna wiki. Vi är intresserade av information om alla punkband, oavsett om ni har 100 000 eller 10 lyssnare.

Du får gärna vara med i bandet du skriver om, vi kräver inte att du är en person utan koppling till bandet, till skillnad från Wikipedia.

Att komma igång